CUIROLS, FORMATGES DE PASTOR

A la formatgeria Cuirols busquem la sostenibilitat, el retorn als orígens i defensem l'elaboració amb llet crua.

En Josep Venturós va obrir la Formatgeria Cuirols l'any 2007, quan ja feia 13 anys que tenia ramat de cabres. La seva il·lusió sempre havia sigut fer formatges com els de la seva àvia.


LLET CRUA I FERMENTS PROPIS

Els formatges són elaborats amb llet crua sense pasteuritzar. Així es conserva el gust de la llet, un gust dinàmic, on s'aprecia la variació en el gust dels formatges, en funció de les herbes que mengen les cabres i les estacions de l'any. Treballem amb els ferments propis de la nostra llet, no agefim cap ferment liofilitzat o comercial.


ELS ANIMALS

Les cabres són de raça alpina, que és molt robusta, aguanta molt bé el fred i és una gran lletera. Viuen en un corral amb pati exterior i surten a pasturar cada dia a la Serra de Catllaràs. La seva alimentació es basa en cereals, farratges i pastures naturals.


PRODUCTES i SERVEIS

A part de la nostra gamma de formatges, també tenim crema àcida, recuit, tupí i oferim un servei de tastos a domicili per casaments, banquets i tota mena de celebracions. Si desitges rebre més informació o vols venir a visitar-nos a la formatgeria, pots escriure a [email protected] o trucar-nos al 617438328.

www.formatgescuirols.com

Casa Cuirols - La Nou de Berguedà

facebook/instagram: @formatgescuirols
CUIROLS, QUESOS DE PASTOR

En la quesería Cuirols buscamos la sostenibilidad, el retorno a los orígenes y defendemos la elaboración con leche cruda.

En Josep Venturós abrió la Quesería Cuirols el año 2007, cuando ya hacía 13 años que tenía rebaño de cabras. Su ilusión siempre había sido hacer quesos como los de su abuela.


LECHE CRUDA Y FERMENTOS PROPIOS

Los quesos son elaborados con leche cruda sin pasteurizar. Así se conserva el gusto de la leche, un gusto dinámico, donde se aprecia la variación en el sabor de los quesos, en función de las hierbas que comen las cabras y las estaciones del año. Trabajamos con los fermentos propios de nuestra leche, NO trabajamos con fermentos industriales.


LOS ANIMALES

Las cabras son de raza alpina, que es muy robusta, aguanta muy bien el frío y es una gran lechera. Viven en un corral con patio exterior y salen a pastar cada día en la Sierra de Catllarás. Su alimentación se basa en cereales, forrajes y pastos naturales.